Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Wesley Kaylee Michael Barry Wesley Kaylee Michael Barry schreef op 8 augustus 2023 om 19:58
Feestweek
Beste leden,
Wij vonden het erg leuk om te kunnen assisteren bij jullie jubileum feest! En wij hebben een fantasische week gehad.
Groet het feestweek team zwanenburg,
Wesley Kaylee Michael Barry
    schreef op 8 augustus 2023 om 17:15
Hennie
Tot mijn schrik vernam ik jou uitstap Henny naar boven bij een nieuwjaars borreltje bij Henk en Els Hofland 1 januari. Ik denk en hoop dat je zit aan de bar met Andre Hazes en Freddy Heineken om daar lachend te kijken naar onze dwaze discussies en velen stommiteiten waar we ons druk over maken. Ik zal je missen, de rust en lieve aanwezigheid het mooi persoon die je was en bent. Sail with me when j Sail.
Henk van der Vliet Henk van der Vliet schreef op 8 januari 2023 om 18:57
Bedankt
Beste Noorderlingen,
Als oudlid wil ik iedereen bedanken voor de organisatie op de feestavond van afgelopen zaterdag. Sfeer/Muziek en service waren uitstekend!!!
Mijn speciale dank gaat uit aan de groep vrijwilligers uit Zwanenburg. (Heb aan het applaus deelgenomen) kort daarna werd ik getroffen door een Tia en de hulp die van de groep uit Zwanenburg heb gekregen was hartverwarmend.
Gelukkig ben ik nu weer thuis maar nogmaals bedankt voor jullie hulp.
Henk van der Vliet
Hans de Groot en Thecla abbo Hans de Groot en Thecla abbo schreef op 1 maart 2015 om 20:18
Genieten
En weer mogen we dit jaar, 2015, genieten van een week strand. Samen met mijn zus huren wij sinds 1995 een zomerhuisje op het strand. Eerst met z'n tweetjes en later kwamen daar partners bij. We begonnen te huren bij de fam. de Jong en nu al weer 14 jaar bij fam. Stavenuiter. Vrienden verklaarde ons voor gek. Want we wonen in Alkmaar en zijn geboren en getogen in Egmond - Binnen. Dat strand kennen jullie nu toch wel? Je gaat toch niet zo dichtbij op vakantie? Nou wij wel en we hebben er alle jaren volop van genoten, weer of geen weer. En nu alle vrienden net als wij ook wat ouder zijn, begrijpen ze het heel goed en zijn misschien zelfs een beetje jaloers! Twee jaar toch besloten om geen gebruik meer te maken van het strandhuisje want we wilden ook graag naar andere landen en activiteiten, zoals o.a. Oerol, de bloeiende Provence. Echter in januari dit jaar belde Brigitte ons op. `Hadden we echt geen belangstelling`? Zeg dan maar eens NEE. We wisten gelijk al dat ons antwoord JA zou zijn. En zo geschiedde dat we nu
toch weer een weekje op het strand staan. Even onthaasten en dan genieten van de lucht, de zee, de rust, het nietsdoen, lezen, wandelen en noem maar op. Na een week Oerolfestival op Terschelling, wat geweldig was en met veel prikkels, komt het strand als geroepen.

Relaxte groet, Hans de Groot en Thecla abbo

Reacties zijn gesloten.